Београдски Рагби Клуб Црвена Звезда

RK Partizan – BRK Crvena Zvezda 8-48

U jedinoj odigranoj utakmici 3. kola seniorskog prvenstva Srbije ,u nedelju 16.11.2014.RK Partizan je docekao ekipu BRK Crvene Zvezde.

U prvom delu utakmice domaćin je krenuo silovito i u prvih pola sata igre je dominirao terenom, što je dovelo do povoljnog rezultata sa jednom pretvorenom kaznom i jednim esejom.
Igra našeg tima u tim delovima meča je bila nepovezana i bezidejna.Iako smo dominirali u skramu ,aut nije funkcionisao,lopta je ispadala i nije bilo prilike da se ozbiljnije ugrozi protivnik i samo zahvaljujući požrtvovanoj odbrani protivnik nije dao više poena.

Krajem prvog poluvremena ekipa BRK Crvene Zvezde konsoliduje svoje redove.Sa mnogo agresivnijom igrom skrama ,koji omogućuje  igračima linije da se razmašu ,dolazi do mnogo bolje igre  i naš tim preuzima dominaciju na terenu.

Uvođenjem svežih igrača sa klupe na poluvremenu, naša ekipa ima inicijativu i pored odlične igre Partizana ,uspeva da  privede utakmicu u svoju korist  sa rezultatom 48-8.

Glavni sudija meča Dejan Štiglić nije imao mnogo posla jer su obe ekipe ,i pored agresivne i snažne igre ostale u granicama ferpleja i utakmica je protekla u najboljem duhu Ragbija.

Ovom prilikom čestitamo RK Partizan na odličnoj borbi i dobrom Ragbiju , a našim momcima  na pobedi.

Utakmica 4.kola koja je trebalo da se odigra sledeće nedelje sa RK Pobednikom je odložena za proleće tako da je za naš tim jesenji deo sezone završen.

Ostaje nam da se dobro pripremimo za prolećni deo prvenstva i da dobrim igrama ponovimo uspeh iz prošle sezone.