Београдски Рагби Клуб Црвена Звезда

BRK Crvena Zvezda osvojila Kup Srbije

Kao i što smo najavili u subotu je odigran odličan i krajnje neizvestan meč u kojem je BRK Crvena Zvezda bila uspešnija i rezultatom 20-18 osvojila Kup Srbije i time zaokružila jednu od najuspešnijih sezona u svojoj istoriji osvojivši sva tri trofeja u seniorskoj konkurenciji (Prvenstvo,Kup ,Ragbi 7)

Ekipa Partizana i naš tim pružili su ,po lepom vremenu na terenu Adi Ciganliji priliku mnogobrojnim gledaocima priliku da uživaju u Ragbiju.

Mnogo jači skram Partizana i mnogo bolja linija BRKa , tako možemo ukratko opisati dešavanja na terenu.

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo našoj ekipi koja je i pored početnog vođstva Prtizana od 3-0 sa tri eseja napravila osetnu razliku .Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 15-6 .

Drugo poluvreme je pripalo crno belima koji su sa dva eseja nasuprot jednom BRK a uspeli da se približe na samo dva poena razlike.

U krajnje neizvesnoj završnici,Partizan je imao priliku da u zadnjim minutima šutom iz dve kazne odnese pobedu.

Na sreću crveno belih ,šuteri nisu bili precizni i krajnjim rezultatom od 20-18  su odneli pobedu i time postali osvajači Kupa Srbije za 2016.god.

BRK Crvena zvezda :

Belić, Sretenović, Protić, Idrizović, Joksimović, Panić, Arsić(5), Keglić, P. Vasić, Janković, Ivanović, A. Đorđević (Ž), Banduka (10), Nedeljković, V. Ljubičić(5), Mađanović, Švraka, Stefanesku, L.Radić, Brkić, M. Vasić, Seša, Stevanović.

RK Partizan:

A. Ljubičić, Spasenović, Stanić, Dimić, Preradojević, Medić, Nendaović, Krstić(10), Andrić(8, Ž), M. Ljubičić, B. Radić, Avramović, Glišić, V. Dejanović, I. Dejanović, Ničić, Nikolić, Raspet, Srećković, Stamenkov, Matejić, Radeka, Đukić.

Sve slike sa utakmice možete videti ovde >>