Београдски Рагби Клуб Црвена Звезда

Specijalno priznanje BRK Crvenoj Zvezdi

U prostorijama Sportskog društva Crvena Zvezda održana je svečanost povodom 72 godine postojanja Sportskog društva Crvena Zvezda.
Uručene su nagrade najboljim sportistima u svim starosnim kategorijama.

Na svečanosti je uručeno  specijalno priznanje našem klubu povodom osvajanja Prvenstava Srbije u Ragbiju 15 i 7  i osvajanja Kupa Srbije za 2016. god.


Povodom događaja,pored ostalih govorili su i :

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Todorov

“Počeli smo da dodeljujemo nagrade pre 52 godie, tradicija traje, a svi naši najbolji sportisti su dali mnogo toga, kako Zvezdi tako i nacionalnim selekcijama. Nagrade su podstrek i obaveza. Čestitam svim osvajačima na nagradama. Osvojili smo 44 trofeja, što predstavlja uspešnu godinu”

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić

“Čestitam u ime Sportskog drušva svim nosiocima priznanja, koje su zaslužili na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Oni štite integritet našeg brenda, koji je jedinstven, ne samo u našoj zemlji već i svetu. Poštovanje i ljubav prema Zvezdi su iskazali ne samo navijači nego i poznati i priznati ljudi iz celog sveta”

Ovom prilikom želimo još jednom da čestitamo svim članovima , prijateljima i navijačima BRK Crvene Zvezde na jednoj od najuspešnijih sezona u istoriji kluba i dobijenom priznanju, a Sportskom društvu Crvena Zvezda 72 godine uspešnog rada .