Београдски Рагби Клуб Црвена Звезда

BRK Crvena Zvezda – RK Rad 12-27

U subotu na našem terenu odigrana je utakmica 3 kola Super Lige Srbije i CG.

Ekipa Rada je bila uspešnija i rezultatom 27 – 12 odnela je pobedu.

Mnogobrojni gledaoci su imali priliku da gledaju odličnu utakmicu.

Naš tim je krenuo odlično.Već u 2 minutu je postignut esej.Posle uspešne transformacije, Zvezda je vodila sa 7-0.
Usledio je period izjednačene igre gde su oba tima napadala i branila se ,a gledaoci su imali priliku da uživaju u odličnim potezima.
Pred kraj poluvremena , ekipa Rada je probila odbranu domaćina i na odmor se otišlo sa izjednačenim rezultatom 7-7 koji i najbolje odslikava odnos snaga na terenu.

Početak drugog poluvremena doneo je izjednačenu igru oba tima. Rad je postigao esej , Zvezda je izjednačila (12-12).

Krajnji rezultat meča je odlučila “duža klupa” ekipe Rada , koji je ubacio sveže snage , i sa tri eseja u zadnjih 20 min utakmice donela pobedu svome timu.
Naš tim , desetkovan povredama nije imao mogućnost da osveži ekipu zamenama u drugom delu meča, što je i pored srčane i odlične borbe svih igrača u velikom procentu doprinelo porazu.

Čestitamo svim igračima na odličnoj igri.

BRK Crvena zvezda: Mađanović, Sretenović, Martinović, Joksimović, Stevanović, Panić, Hebar, Keglić(5), Vasić, Banduka, Kajan, Đorđević(2), Arsić(5), V.Ljubičić, Nedeljković, Mijatović, Karatrajkovski.

RK Rad: Đukić, Rodić, Vraneš, Kostadinović, Stevan Nikolić, Ristić(5), Flori, Ranković(5), Ćirić, Živanov(5), Isailović(5), Jerković, Radulović, Knežević(5), Hadžić(2), Srđan Nikolić, Nešić, Radović, U.Slavić, S.Ljubičić, Mitrović, Todorović, Bojović.

foto Vanja Bejin

fotografije sa utakmice možete videti OVDE