Београдски Рагби Клуб Црвена Звезда

Partizan 27 – 26 BRK Crvena Zvezda

U subotu 17.03.2018.g. odigran je meč drugog kola prvenstva Srbije za seniore.

Meč je odigran u večernjim satima pod reflektorima po lepom vremenu , što je izmamilo puno ljubitelja ragbija na tribine .

Gledaoci su imali šansu da gledaju odličan i veoma dramatičan meč.Sam rezultat od 27-26  govori o tome.

Naš tim je krenuo odlično .Nizale su se akcije i sa 3 postignuta eseja i 2 transformacije uspeli smo da na odmor odemo sa solidnom prednošću od 19-8.Partizan je postigao jedan esej i pretvorio je jednu kaznu.

U drugom poluvremenu je bila obrnuta slika .Partizan je preuzeo inicijativu .I pored još jednog postignutog eseja za Zvezdu i uspešne transformacije ,domaćini su uspeli da postignu 3 eseja i 2 pretvaranja što im je donelo pobedu .

Utakmica je bila neizvesna do samog kraja.

BRK je u zadnjim sekundama imao šansu da odličnim prodorom Đorđevića i Nedeljkovića postigne poene za pobedu, ali su igrači Partizana uspeli da se odbrane .Odmah posle toga je sudija svirao kraj utakmice u kojoj je ekipa Partizana slavila minimalnim rezultatom od 27-26.

RK Partizan: Stanić, Joksimović, Ničić, Krstić(kapiten), Dimić, Nenadović, Glišić, Preradojević, Andrić, Avramović, Bajić, M.Ljubičić, Šošić, V.dejanović, I.Dejanović, A.Ljubičić, Pejović, Savić, Srećković, Krišan, Shuetze, Matejić, Stamenkov.
Eseji: V.Dejanović, Andrić, Šošić, Preradojević.
Transformacije: Andrić 2
Kazne: Andrić

BRK Crvena zvezda: Sretenović, Ambruš, Martinović, Joksimović, Jaćimović, Panić, Hebar, Mađanović, Jelić, Đorđević, Kisić, Sadiković, Ivanović, V.Ljubičić, Nedeljković, Dečermić, Nikolić, Protić.
Eseji: Ivanović, V.Ljubičić 2, sadiković
Transformacije: Jelić 3.

Snimak utakmice.

Čestitamo svim igračima na odličnoj igri i Partizanu na pobedi.

Naša ekipa je slobodna iduće nedelje i takmičenje nastavljamo 01.04.2018 kada idemo u goste ekipi Rada,